Arvonta, Bloggaus, Matkakirja, Matkaopas

Onnittelut, Kirsi, Maria ja Hannnna!

Kiitokset kaikille Parasta lähteä nyt -blogi on 3-vuotias -postausta kommentoineille ystävällisestä palautteesta ja ideoista.

Määräaikaan 11.2. mennessä kommentteja tuli yhteensä 12, viimeisin kuusi minuuttia ennen keskiyötä. Se ehti vielä mukaan.

Onnetar ‒ jälleen randomgeneraattori ‒ tuotti luvut 7, 3 ja 6. Nämä numerot vastaavat Kirsi Widgrenin, Maria Jukan ja Hannnnan kommentteja. Onnea siis voittajille!

Olen ilmoittanut voittajille myös sähköpostitse ja kysynyt postiosoitetta, johon voin Kustannusosakeyhtiö Sammakon lahjoittaman Turku-kaupunkioppaan lähettää.

Hauskaa huomata, että Turku ja sitä lähellä olevat kohteet kuten myös muu kotimaa kiinnostaa. Niitä esittelen siis jatkossakin ja aiheita riittää.

Varsinaisia ulkomaan reissuja en tee kuin pari-kolme vuodessa, joten tarinaa kerään myös läheltä. Kivoja matkakirjojakin olisi mukavaa esitellä. Onnekseni minulla on yleensä pitkä lista aiheita valmiina.

Osa viime vuonna tehdyistä matkoistakin tarjoaa vielä materiaalia. Luvassa on juttuja vielä Maltalta, Vilnasta ja Teneriffalta, mahdollisesti myös Irlannista. Vanhemmista matkoista tarinaa ja kuvia riittää muun muassa Arabiemiraattien kaupungeista Abu Dhabista, Al-Ainista ja Dubaista.

Tämän vuoden matkoilta teen postauksia Virosta, Lontoosta ja Thekista, mikäli suunnitelmani toteutuvat ja tietysti Turun ja kotimaan kohteista.

Vesku kannustaa kommentissaan meitä kaikkia matkustamaan: ” ”Lähe menee” ja ”Parasta lähteä nyt” ovat hyviä ohjeita myös nuorisolle – nähkää maailmaa ja tulkaa takas Suomeen! Silmät aukeaa niin vanhalla kuin nuorellakin reissun jälkeen ja voi todeta, ettei ihan jokaisesta pikkuasiasta kannata välittää…”

Niinhän se on ‒ ettei tule pidettyä kaikkea niin itsestäänselvänä. Tähänkin liittyy blogiaihe: vesi sekä sen ostaminen ja käyttö ulkomailla.

Kiitän ja toivon: Pysykää mukana matkassa!

Normaali

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.