Matkavalmistelut, Matkustaminen, Messut, Tapahtuma, Yritysyhteistyö

Tervemenoa Matkamessuille 2024 ‒ osallistu arvontaan

Yhteistyössä: Messukeskus – Matka 2024*

Sain Matkamessuilta kaksi vapaalippua arvottavaksi blogissani. Yksi lippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin Matkamessuilla 19.–21.1.2024 Helsingin Messukeskuksessa.

Jos haluat osallistua arvontaan, niin kerro, mikä oli paras matkakohteesi viime vuonna, joko kotimaassa ja ulkomailla ‒ ja miksi? Ja jos et matkustanut viime vuonna, niin viimeisin paras matkakohteesi? Vastaa blogin kommentteihin. Vastausaikaa on tiistaihin 16.1.2024 klo 18 saakka.

Arvonta suoritetaan kaikkien määräaikana kommentin blogiin (ei siis FB-sivulle) jättäneiden kesken. Arvonnassa siis kaksi onnettaren suosikkia saa kukin käyttöönsä yhden pääsylipun, jonka toimitan sähköpostitse. Lippu oikeuttaa kertakäyntiin tapahtumassa.

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut järjestetään torstaista (ammattilaispäivä) sunnuntaihin 18.–21.1.2023 Helsingin Messukeskuksessa. Helsingin Caravan-messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 19.-21.1.2023. Molempiin tapahtumiin pääsee tutustumaan samalla pääsylipulla.

Partnerimaana on Espanja.

Flamencoesitys Marbellan lähellä toukokuussa 2022.

www.matkamessut.fi

*Sain bloggaajalipun ja arvottavaksi kaksi pääsylippua.

Normaali

8 kommenttia artikkeliin ”Tervemenoa Matkamessuille 2024 ‒ osallistu arvontaan

  1. Heidi Natri sanoo:

    Paras matkakohteeni vuonna 2023 oli reissu Saariselälle. Oli hienoa kokea ensimmäistä kertaa lapin talvi ja nähtiin revontuliakin.

    Tykkää

  2. Laura Natri sanoo:

    Vuoden 2023 paras matka oli matka Lontooseen työkaverin ja hänen tyttönsä kanssa. Matkassa parasta oli museot, jotka oli niin isoja ettei niitä kerennyt kiertämään kokonaan.

    Tykkää

  3. Pirjo S sanoo:

    Viime vuonna olin kaksi kertaa Gran Canarialla ja kerran Samoksella. Kaikilla reissuilla patikoitiin. Jälkimmäinen Kanarian reissu oli paras, koska vietimme siitä viisi päivää Puerto de las Nievasissa, joka oli minulle uusi viehättävä kohde.

    Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.