Arvonta, Kulttuuri, Messut

Arvonta: kolme pääsylippua Helsingin Kirjamessuille 2023

Palvelu/tuote saatu: Messukeskus – Helsingin Kirjamessut*

Hip hei, kirjaihmisten huipputapahtuma lähestyy. Helsingin Kirjamessut järjestetään 26.–29.10.2023. Olen menossa sinne ainakin kahdeksi päiväksi, entä sinä? Osallistu arvontaa, niin voit voittaa pääsylipun.

Jos haluat osallistua arvontaan, niin kirjoita blogin kommenttiin, minne aiot matkustaa seuraavaksi joko Suomessa tai ulkomailla? Vastausaikaa on tiistaihin 24.10.2022 klo 20 saakka.

Arvonta suoritetaan kaikkien määräaikana blogiin kommentin jättäneiden kesken. Arvonnassa siis kolme onnettaren suosikkia saa käyttöönsä yhden lipun.

Lipun toimitan sähköpostitse. Yksi lippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin Helsingin Kirjamessuilla sekä samaan aikaan järjestettäville muille messulle, kuten Viini & Ruoka -messuille.

Helsingin Kirjamessuilla voi tavata kiinnostavimpia kirjailijoita, seurata ajankohtaisia keskusteluja ja hankkia kirjoja messuhintaan. Tänä vuonna järjestetään yli 900 keskustelua ja kirjailijahaastattelua, joihin osallistuu yli 1 000 kirjailijaa, vaikuttajaa, tutkijaa, taiteilijaa ja poliitikkoa. Paikalla on kotimaisten huippukirjailijoiden lisäksi noin 30 kansainvälisiä kirjailijavieraista kymmenestä maasta. Teemakeskustelujen aiheena on valta kirjallisuudessa.

Olen tutustunut messujen 84-sivuiseen ohjelmalehteen ja jotenkin tuntuu, että tarjonta on kasvanut entisestään. Vaikka itse tykkään kulkea messuilla ilman kiinteää aikataulua tai lukujärjestystä, niin nyt tuli sellainen olo, että kiinnostavia esityksiä on nin paljon, että jonkinlainen suunnitelma messupäivään on paikallaan. Käyn vielä läpi alustavat kruksaukseni ja poimin kalenteriini ne esitykset, jotka ainakin haluan nähdä.

Helsingin Kirjamessuilla voi tutustua myös antikvariaattien tarjontaan, sillä antikvariaattialueella on tarjolla noin 40 yrityksen valikoimat. Lisäksi osana kirjamessuja järjestetään Levymessut ja Postimerkkimessut.

Tutustu messuohjelmaan täältä verkossa. Tästä linkistä pääset selailemaan messulehteä.


Samaan aikaan samalla lipulla myös Viini & Ruoka -tapahtuma (K18) sekä Lautasella-erityisruokavaliomessut (la-su).

Messujen aukioloajat:
Torstai 26.10.2023 klo 10–20
Perjantai 27.10.2023 klo 10–20
Lauantai 28.10.2023 klo 10–20
Sunnuntai 29.10.2023 klo 10–18.

Jos onni ei suosi arvonnassa ja olet menossa messuille, niin liput kannattaa ostaa ennakkoon edullisemmin messujen verkkokaupasta. Sieltä ostettuihin pääsylippuihin sisältyy messukäynnin lisäksi kuukauden katseluoikeus verkko-ohjelmaan (Senaatintori- ja Hakaniemi-lavojen ohjelma).

*Sain somevaikuttajapassin ja arvottavia pääsylippuja.

Normaali

10 kommenttia artikkeliin ”Arvonta: kolme pääsylippua Helsingin Kirjamessuille 2023

  1. Nina sanoo:

    Seuraava matka on marraskuussa Tampereelle sukuloimaan. Kirjamessuille ei tarvitse matkustaa kun ne ovat kotikaupungissa, mutta silti olen menossa sinne tänä vuonna vasta ensimmäistä kertaa. Joskus sitä vain ei huomaa mitä on jo ihan siinä lähellä.

    Liked by 1 henkilö

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.