Arvonta, Kilpailu, Messut, Tapahtuma

Kirjamessuliput 2022 arvottu

Palvelu/tuote saatu: Messukeskus – Helsingin Kirjamessut*

Sain Helsingin Kirjamessuilta vapaalippuja arvottavaksi blogissani.

Vapaaliput Helsingin Kirjamessuille 27.10.‒30.10.2022 on nyt arvottu. Lupasin kaksi, mutta laitoinkin nyt kolme lippua arvottavaksi. Yksi lippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin Helsingin Kirjamessuilla sekä samaan aikaan järjestettävillä Ruoka & Viini -messuilla. Sähköinen pääsylippu oikeuttaa seuraamaan myös Kirjamessujen verkkosisältöä.

Pyysin arvontaan osallistujaa kommentoimaan, minkä matkakirjan tai -oppaan hän on lukenut viimeksi taikka minkä hän haluaisi lukea.

Satunnaisgeneraattori arpoi vapaaliput Tiuhtille, Airille ja Pilville.

Voittajat ovat jo saaneet lippunsa. Onnittelut ja mielenkiintoisia messuja kaikille! Aion itsekin viettää siellä kolme päivää eli torstaista lauantaihin.

Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille.

Helsingin Kirjamessut on Suomen suurin kirja-alan tapahtuma ja valtakunnallisesti merkittävä kulttuurifoorumi. Helsingin Messukeskus järjestää Helsingin Kirjamessut to-su 27. – 30.10.20222 Messukeskuksessa yhteistyökumppaneinaan Suomen Kustannusyhdistys ja Kirjakauppaliitto. Helsingin Kirjamessujen yhteydessä on Antikvaariset Kirjamessut, jotka järjestetään yhteistyössä Suomen Antikvariaattiyhdistyksen kanssa. Messuilla on myös Postimerkkimessut ja Levymessut. Helsingin Kirjamessujen kanssa samaan aikaan järjestetään Viini & Ruoka -tapahtuma.

Helsingin Kirjamessut
27.–30.10.2022, Messukeskus
Avoinna to-la klo 10–20, su klo 10–18
http://www.helsinginkirjamessut.fi

#kirjamessut #helsinginkirjamessut

*Sain somevaikuttajapassin ja arvottavia pääsylippuja.

Normaali

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.