Arvonta, Kulttuuri, Messut, Tapahtuma

Arvonta: kaksi pääsylippua Helsingin Kirjamessuille 2022

Palvelu/tuote saatu: Messukeskus – Helsingin Kirjamessut*

Sain Helsingin Kirjamessuilta kaksi vapaalippua arvottavaksi blogissani.

Yksi vapaalippu oikeuttaa kertakäyntiin Helsingin Kirjamessuilla taikka messujen seuraamiseen verkossa 27.10.–30.10.2022.

Jos haluat osallistua arvontaan, niin kirjoita blogin kommenttiin, minkä matkakirjan tai -oppaan olet lukenut viimeksi taikka minkä haluaisit lukea? Vastausaikaa on tiistaihin 25.10.2022 klo 18.

Arvonta suoritetaan kaikkien määräaikana blogiin kommentin jättäneiden kesken. Arvonnassa siis kaksi onnettaren suosikkia saa käyttöönsä yhden lipun (fyysinen tapahtuma + verkkotapahtuma).

Lipun toimitan sähköpostitse. Yksi lippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin Helsingin Kirjamessuilla sekä samaan aikaan järjestettäville Viini & Ruoka -messuille. Sähköinen pääsylippu oikeuttaa seuraamaan myös Kirjamessujen verkkosisältöä, joten sillä on käyttöä, vaikka et tulisikaan messuille paikan päälle.

Mereta Mazzarella. Kuva: © Christoffer Westerlund.
Michael Monroe. © Kuva: Bo Stranden.
Terhi Rannela. © Laura Vesa.

Onnea arvontaan!

Helsingin Kirjamessut on Suomen suurin kirja-alan tapahtuma ja valtakunnallisesti merkittävä kulttuurifoorumi. Helsingin Messukeskus järjestää Helsingin Kirjamessut to-su 27. – 30.10.20222 Messukeskuksessa yhteistyökumppaneinaan Suomen Kustannusyhdistys ja Kirjakauppaliitto. Helsingin Kirjamessujen yhteydessä on Antikvaariset Kirjamessut, jotka järjestetään yhteistyössä Suomen Antikvariaattiyhdistyksen kanssa. Messuilla on myös Postimerkkimessut ja Levymessut. Helsingin Kirjamessujen kanssa samaan aikaan järjestetään Viini & Ruoka -tapahtuma.

Helsingin Kirjamessut
27.–30.10.2022, Messukeskus
Avoinna to-la klo 10–20, su klo 10–18
http://www.helsinginkirjamessut.fi

#kirjamessut #helsinginkirjamessut

*Sain somevaikuttajapassin ja arvottavia pääsylippuja.

Heli Laaksonen. Kuva: © Otava.
Normaali

12 kommenttia artikkeliin ”Arvonta: kaksi pääsylippua Helsingin Kirjamessuille 2022

  1. Hei! Haluaisin kunnon kirjan joka kertoo Madeirasta. Olemme menossa sinne, minulla on blogikaveri siellä, mutta hänestä en voi odottaa kaikkea. Olemme käyneet siellä 2019, paljon näkemättä! (Appelsiinipurkissa on päiväys 10/22, mutta säilyy kunnes on syöty!) Tavataanko perjantaina, se päivä sopisi meille – B viinimessuille ja minä kirjamessuille…

    Liked by 1 henkilö

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.