Arvonta, Matkavalmistelut, Matkustaminen, Messut

Onnittelut Matkamessulippujen voittajille!

Kaupallinen yhteistyö: Messukeskus – Matka 2020

Sain Matkamessuilta kolme vapaalippua arvottavaksi blogissani. Satunnaisgeneraattorin valitsemat voittajat ovat Heidi, Leena ja Neea.

Yksi lippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin Matkamessuilla 17.–19.1.2020 Helsingin Messukeskuksessa.

Arvontaan saattoi osallistua valitsemalla alla mainituista jutuista sen, josta haluaisi mieluiten lukea ja merkitsemällä blogin kommenttiin kirjaintunnuksen tai koko vastauksen. Vastauksia tuli ennätysmäärä eli 36.

Suosituin postausidea oli heinäkuinen bussimatka Viroon. Siitä on ilo kirjoitella, koska reissussa oli paljon nähtävää ja kaunista katseltavaa. Toiseksi eniten ääniä sai Gerald Durrellin eläintarha Jerseyssä. Sekin oli mukavaa, että kaikista postausideoista oltiin kiinnostuneita.

Tulokset ovat tässä:

  1. Gerald Durrellin eläintarha Jerseyssä – 10 ääntä
  2. Puoli päivää palomiehen matkassa Ostravassa – 5 ääntä
  3. Heinäkuinen bussimatka Virossa reitillä Tallinna–Haapsalu–Tartto–Pärnu–Viljandi–Tallinna – 16 ääntä
  4. Keräilijämuseo Barcelonassa – 5 ääntä.

Kommentit ja palaute ovat arvokkaita, kiitokset vastaajille. Juttuja tulee äänimäärän mukaisessa järjestyksessä lähiaikoina muiden postausten lomassa.

Satunnaisgeneraattorin arpomat voittajat ovat Heidi Saito, Leena W ja Neea. Hauskasti heidän toiveensa kohdistuivat eri juttuihin. Heidiä kiinnosti bussimatka Viroon, Leenaa Barcelona ja Neeaa eläintarha Jerseyssä. He ovat jo saaneet lippunsa sähköpostitse.

Onnittelut voittajille ja mielenkiintoisia messuja kaikille! Aion itsekin viettää Matkamessuilla ammattilaispäivästä torstaista sunnuntaihin fiilisten ja tarpeen mukaan.

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma, Matkamessut, tuo nähtäväksesi lähes 1 000 matkanjärjestäjää, matkakohdetta ja matkailualan yritystä yli 80 maasta. Tapahtuman ohjelmassa on esillä ajankohtaisia matkailuilmiöitä, kohdevinkkejä, muita matkailijalle hyödyllisiä puheenvuoroja sekä matkamessutarjouksia. Matkamessujen teemat: partnerimaa Viro, vastuulliset elämykset sekä perhematkailu.

© Messukeskus/Matka Nordic Travel Fair 2019.

Pysy mukana matkassa helmikuun alussa juhlitaan blogin 5-vuotissynttäreitä.

Normaali

Yksi kommentti artikkeliin ”Onnittelut Matkamessulippujen voittajille!

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.