Bloggaus

Onnea 2-vuotiaalle blogille!

Maapallot

Parasta lähteä nyt -blogi viettää tänään 2-vuotissyntymäpäiviään.

Aloitin tämän Parasta lähteä nyt -blogin 8. päivänä helmikuuta 2015. Se ei tapahtunut mistään päähänpistosta, vaan pitkällisen vastaanhangoittelun, monen viikon ulkoasuharkinnan ja yllättävän helpon nimenvalinnan jälkeen.

Halusin tämän WordPressin Ryu-teeman, joka on ehjä siitä kummallinen, että se on yksipalstainen. Kaikki valinnat löytyvät yläosan valikosta. Pidin selkeydestä ja fonteista ja erilaisista postausmahdollisuuksista, joita ovat muun muassa  tavallinen blogiteksti kuvineen, kuvagalleria, kehystetytty yksittäinen valokuva ja lainaus.

Nimi tälle blogille syntyi muutamia matkakirjoja selaamalla. Parasta lähteä nyt -lause löytyi Pekka Haaviston vuonna 1978 julkaistun Inter-rail-oppaan esipuheesta.

Marraskuussa osallistuin toistamiseen bloggaajien haasteeseen ja tarkoituksena oli tehdä päivittäisiä postauksia (National Blog Posting Month, NaBloPoMo). Myös yksittäiset kuvapostaukset hyväksyttiin. Vain yksi päivä jäi väliin. Näiden kahden vuoden aikana postauksia on kertynyt kaikkiaan 227 tämä mukaan luettuna.

Tammikuussa olin myös toista kertaa Matkamessut 2017 -bloggaajana. Se oli edelleen mielenkiintoinen kokemus ja yksi vuoden kohokohdista.

Miksi sitten bloggaan? Tämä on hauska harrastus, joka laajentaa omaa reviiriä, tutustuttaa uusiin ihmisiin ja paikkoihin sekä lisää tietoa ja kokemuksia. Olen edelleen innostunut.

Olethan huomannut, että blogin etusivun yläosan menuvalikosta (neliö) pääset etsimään aikaisempia kirjoituksia ajankohdan, kategorioiden tai asiasanojen mukaan? Voit myös kirjoittaa hakukenttään sanan. Tiedon blogin tuoreimmasta päivityksestä voi tilata sähköpostiin. Myös tämä kenttä aukeaa menuvalikosta.

Kiitokset kaikille lukijolle ja erityisesti kommentoijille! On aina hauskaa saada palautetta.

Toivottavasti saamme ensi vuonna onnitella 3-vuotiasta.

Onnea 2-vuotiaalle blogille!

Normaali

8 kommenttia artikkeliin ”Onnea 2-vuotiaalle blogille!

 1. Onnea! OrdOdlaren on kolme päivää vanhempi (suomenruotsalainen aloittaa runeberginpäivänä…)! Myös pitkän harkinnan jälkeen, muistaakseni nimi ilmestyi marraskuussa 2014… Minustakin hauska harrastus, haluaisin vain enemmän kommentteja, minäkin. Ja blogin kautta saa uusia ”nettiystäviä”, vähän samaa kuin 60-luvun kirjeystävät. Minulla on aina ollut se vika että kirjoitan paljon, mielelläni ja usein… Jatketaan vielä pari vuotta. Ainakin.

  Tykkää

  • Oi, hauska sattuma! Onnea myös OrdOdlarenille! Jatketaan vain, toivottavasti pitempaankin kuin pari vuotta. Kirjoittaminen on kehittävä harrastus, oli se missä muodossa tahansa. Ja ehkä mekin vielä tapaamme elävässäkin elämässä.

   Tykkää

 2. Jaana sanoo:

  Onnea 2-vuotiaalle ja samalla kiitos monista mielenkiintoisista paikoista, joihin olen päässyt blogin ”siivillä”.

  Tykkää

 3. Birgit Rauhala-Autio sanoo:

  Iloiset onnittelut sinulle Päivi ja 2-vuotiaalle Parasta lähteä nyt -blogillesi.🌹 On aina ilo lukea mielenkiintoisia postauksiasi, kiitos!👍
  T: Biitu

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.