Bloggaus, Teemapäivä

Seitsemän vuotta bloggaamista

Kuva: ractapopulous Pixabaysta

Parasta lähteä nyt -blogi viettää 8.2.2022 seitsenvuotissyntymäpäiväänsä.

Tänään on tasan seitsemän vuotta siitä, kun aloitin Parasta lähteä nyt -blogin – ensimmäinen postaus on päivätty 8.2.2015. On siis syntymäpäivä, joka kuluu pääosin työn merkeissä. Ehkä säästän juhlimisen viikonloppuun.

Viime vuosi oli blogin kävijämäärien suhteen lähes samalla tasolla vuonna 2020. Vuodesta 2015 blogin vuosittaiset näyttökerrat ja kävijämäärät ovat kasvaneet vuosi vuodelta, mutta ensimmäinen koronavuosi laski määriä. Luonnollinen selitys lienee siinä, ettei matkailu ole ihmisten elämässä samoin tavoin kuin aikaisemmin. Ainahan voi suunnitella ja haaveilla, mutta eihän se pidemmän päälle innosta. Vapaamman liikkumisen aika karkaa aina vain eteenpäin. Josko tuo aika koittaisi jo tänä keväänä tai myöhemmin vuoden aikana?

Näiden seitsemän vuoden aikana postauksia on kertynyt kaikkiaan 680 tämä mukaan luettuna. Vuositasolla postauksia on siis ollut vajaat 100.

Aiheet eivät minulla lopu, joskin ne olosuhteiden pakosta ovat nyt kotimaisia. Suomesta löytyy toki paljon mielenkiintoisia paikkoja. En ole vielä edes tyhjentänyt kaikkia viime syksyn pressimatkojen aineistoja, luvassa on juttuja Kotkasta ja Haminasta.

Voit seurata blogipostauksia myös Facebookin Parasta lähteä nyt -sivulla (käy tykkäämässä) tai blogit.fi-sivuston kautta (käy seuraamassa kirjautuneena, merkkaa blogi sydämellä). Parasta lähteä nyt -blogi on blogit.fi-sivuston matkablogilistauksissa sijalla 73¸välillä se on yltänyt jopa Top 10 -listalle.

Pysy mukana matkassani. Tiedon blogin tuoreimmasta päivityksestä voi tilata sähköpostiin. Tämä kenttä aukeaa menuvalikosta (musta palkki ylhäällä, vasemmanpuoleinen painike).

Kuva: cbaquiran Pixabaysta.
Normaali

10 kommenttia artikkeliin ”Seitsemän vuotta bloggaamista

  1. Grattis Lillasyster! Storasyster OrdOdlaren är hela tre dagar äldre! Jag har tyvärr publicerat endast 631 inlägg. Jag har också idéer hur mycket som helst, men pensionären har en stor förmåga att hitta andra sysselsättningar, så jag måste slå på bloggbromsen då och då. OrdOdlaren är helt självständig, länkar mina inlägg endast till Facebook.Haa den äääran i dag!!!

    Liked by 1 henkilö

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.