Arvonta, Kilpailu, Messut

Arvonnassa kolme lippua Kirjamessuille

Kaupallinen yhteistyö: Messukeskus – Helsingin Kirjamessut

Sain Helsingin Kirjamessuilta kolme vapaalippua arvottavaksi blogissani.

Yksi vapaalippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin Kirjamessut & Viini ja Ruoka 2019 -messuilla 24.-27.10.2019.

Jos haluat osallistua arvontaan, niin kirjoita blogin kommenttiin, millaiset matkakirjat kiinnostavat sinua. Millaisista kirjoista haluaisit lukea? Blogini sisältöön kuuluvat myös matkakirjat. Vastausaikaa on keskiviikkoon 23.10.2019 klo 20.

Arvonta suoritetaan kaikkien määräaikana blogiin kommentin jättäneiden kesken. Arvonnassa siis kolme onnettaren suosikkia saa käyttöönsä yhden lipun.

Lipun toimitan sähköpostitse. Yksi lippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin Helsingin Kirjamessuilla. Lippu löytyy myös viestin liitteenä PDF-tiedostona. Lipussa oleva QR-koodi luetaan sisäänkäyntien porteilla. Koodi voidaan lukea myös mobiililaitteen näytöltä.

Onnea arvontaan!

Kuva: © Helsingin Messukeskus – Kirjamessut 2018.

Kuva: © Helsingin Messukeskus – Kirjamessut 2018.

Kuva: © Helsingin Messukeskus – Kirjamessut 2018.

Helsingin Kirjamessut järjestetään 24.–27.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuma on avoinna torstaista lauantaihin 24. – 26.10. klo 10-20 ja sunnuntaina 27.10. klo 10-18.

Yhteistyössä: Messukeskus

Normaali

17 kommenttia artikkeliin ”Arvonnassa kolme lippua Kirjamessuille

 1. Taidanpa kokeilla – – Olen nähnyt televisio-ohjelmia Japanista. Haluaisin lukea enemmän. Ja me matkustamme pian Madeiralle, olisi kivaa lukea kirjan Madeiran historiasta. Siis saaren, ei juoman – mutta siitäkin. Berntille pitäisi saada hommattua lippu, koska minulla on mahdollisuus ostaa rabattilippu, mutta hänellä ei ole… Terveisin, Märtha

  Tykkää

 2. Erja sanoo:

  Pidän matkaoppaista ja matkakirjoista, joissa kerrotaan kohteen historiasta, kulttuurista ja annetaan matkavinkkejä. Euroopan maat kiinnostaa.

  Tykkää

 3. Petra sanoo:

  Tykkään lukea matkakirjoja, joissa selkeät kuvat kohteista ja suositellaan muitakin paikkoja kuin vain niitä suosituimpia.

  Tykkää

 4. Stella sanoo:

  Minua kiinnostaa matkakirjat, joissa on vinkkejä erilaisille matkaajille: nuorille, perheille, iäkkäille. Reissussa mukana kulkee parhaiten pienikokoinen kirja tai e-kirja. Pidän myös matkakirjoista, joissa on paljon kuvia ja vinkkejä hyvistä ravintoloista.

  Tykkää

 5. Petri sanoo:

  Matkakirjoista kiinnostavat eniten sellaiset jotka esittelevät paikallista ruoka- ja juomakulttuuria ja tietysti antavat vinkkejä hyvistä ravintoloista.

  Tykkää

 6. Minna L. sanoo:

  Informatiivinen ja hyvät kartat sisältävä matkaopas, jossa on nähtävyyksien lisäksi tietoa myös kohteen historiasta ja kulttuurista, on paras mukaan matkalle. Ennen matkaa tutustun mielelläni myös laajemmin kohdemaata ja -kaupunkia koskevaan kirjallisuuteen.

  Tykkää

 7. Elina sanoo:

  Parhaissa matkakirjoissa annetaan ääni paikallisille, eli ei vain kuvailla kertojan fiiliksiä vaan paneudutaan syvällisemmin maahan ja esim. sen historiaan.

  Tykkää

 8. Jarmo Pienmunne sanoo:

  Matkustan paljon Italiassa ja olen kaivannut matkakirjaa joka kertoisi paikoista jossa Italialaiset viettävät lomia. Toscanan maaseudulla , Firezessä, Milanossa me muiden ulkomaalaisten kanssa kierretään samoja kaupunkeja/ paikkoja. Nyt syksyllä sattumalta valitsin Piemontesta Astin loma kohteeksi ja paikka olikin varsin kiva. Toki ulkomaalaisia oli jonkin verran Palion vuoksi, mutta tuntui että olimme todellakin Italiassa. Kuitenkin Italiassa ja Ranskassa on maaseudut vielä elinvoimaisia ja sieltä löytyy varmasti paljon pieniä ja isoja kaupunkeja joissa ei ole turistimenuuta.

  Tykkää

 9. Leena Pietilä sanoo:

  Minua kiinnostavat laiva-, juna-, vankkuri-, vene- ja tiesmillä pelillä, ei autolla ja lentokoneella, tehdyt pitkään kestäneet matkat.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.