Arvonta, Matka, Matkustaminen, Messut

Kohtaa koko maailma ‒ voita vapaaliput Matkamessuille

Maailma käsissä
Sain Matkamessuilta kaksi vapaalippua arvottavaksi blogissani. Yksi lippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin Matka-messuilla ja sillä pääsee myös ajoneuvomatkailun Caravan 2017 -messuille.

Jos haluat osallistua arvontaan, niin kerro kommenttina, minne seuraava matkasi suuntautuu tai mistä maasta tai alueesta haluaisit saada vaikkapa messuilta lisätietoja. (Vapaavalintainen osuus: Samalla voit myös antaa palautetta blogista tai toivomuksia aiheista.)

Vastausaikaa on maanantaihin 9.1.2017 klo 22 saakka. Arvonta suoritetaan kaikkien määräaikana kommentin jättäneiden kesken.

Voittaja saa kaksi lippua, joten kaverikin pääsee mukaan. Otan yhteyttä voittajaan ensin sähköpostitse, osoitetta kysytään kommentoitaessa.

Onnea arvontaan!

Matka 2017 on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma. Se järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 19.–22.1.2017. Avoinna matkailualan ammattilaisille ja medialle 19.1. ja kuluttajille 20.–22.1.2017. Matkamessujen partnerimaa 2017 on Turkki.

Yhteistyössä: Messukeskus.

Olen mukana Matkamessuilla.

Olen mukana Matkamessuilla.

Normaali

35 kommenttia artikkeliin ”Kohtaa koko maailma ‒ voita vapaaliput Matkamessuille

 1. Australiassa käytiin äsken, Tasmania mielenkiintoisin. Nyt haaveilen Marockosta. En ole vielä saanut miestäni täysin ”mukaan”, mutta yritän parhaani. Madeiralla en ole käynyt – mies on, pari kertaakin, siksi kai ei halua… Barcelona, kiitos, ja myös Wien… Rahat eivät vain riitä!

  Liked by 1 henkilö

 2. Ellada sanoo:

  En vielä tiedä minne tulevan kesäloman matka suuntautuu, koskapa juuri messuilta lähden hakemaan ideoita 🙂 Joku eurooppalainen kohde se kuitenkin tulee olemaan, jotta saadaan lyhyt lentoaika!

  Liked by 1 henkilö

 3. Sohvi sanoo:

  Aion matkustaa Roomaan tapaamaan Suomessa vaihto-oppilaana ollutta poikaa, josta tuli läheinen ystävä minulle vuoden aikana.

  Tykkää

 4. Mari sanoo:

  Kreeta olisi ykkös matkustustoive ensi kesänä,tosin Turkkikin kelpaisi.
  Turkki kuulemma suuresti esillä messuilla,joten sinne olisi kiva päästä.

  Tykkää

 5. Pirjo sanoo:

  Kroatia vaikuttaa kiinnostavalta, joten ehkä sinne. Tai sitten ihan vaan kotimaan matkalla. Suomessakin on niin paljon nähtävää.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.