Lainattua, Matka, Matkustaminen

Kuka nyt haluaisi poistua kodistaan? Onhan se vaivalloista, kun täytyy miettiä, mitä laittaa päälle ja vielä pitää jutella vieraiden ihmisten kanssa. Onneksi nykyisin voi tehdä vaikka mitä ”etänä”. Esimerkiksi Korkeasaari on testannut vanhainkodeissa opastettuja etäretkiä. Osallistuja voi vain istua ja seurata videolta opasta, joka kiertää eläintarhaa. Ehdottaisin myös etälomaa. Palmut huojuvat ja aallot liplattavat ruudulla. Kotisohvalla ei tarvitse hikoilla ja rahaa säästyy.”

Sanna Wirtavuori. Pinnalla huomiot. Anna 21/21.5.2015.

Mainokset

Pysy kotona

Lainaus

2 kommenttia artikkeliin ”Pysy kotona

  1. Mielenkiintoinen ajatelma! Olen välillä pohtinut vähän samansuuntaista tämänhetkisellä reissullani itsekin…Saa nähdä, mahdollistaako tekniikka joskus sen, että matkailusta todella tulee tuollaista: sohvalla nököttämistä virtuaalilasit päässä maailman ihmeitä hämmästellen. En oikein tiedä, miltä tuo ajatus tuntuu, mutta kieltämättä joku siinä tökkii 🙂

    Tykkää

    • Niinpä. Matkustaminen on usein vaivalloista ja varsinkin pakkaaminen ja matkaan lähteminen. Mutta jotenkin se aina iloksi muuttuu. Minäkään en jaksa innostua virtuaalimaailmasta, en edes Pokemon Go -pelistä. Mutta saa nähdä, kuinka tekniikka kehittyy – ja ehkä me sen mukana.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s