Bloggaus

Onnittelut 1-vuotiaalle blogille

Turkkilainen ruusu onnitelkoon yksivuotiasta.

Tänään on tasan vuosi siitä, kun aloitin tämän Parasta lähteä nyt -blogin. Ja tästähän se lähti. Aika kiitää, niinhän se on.

Kuluneen vuoden aikana olen tehnyt 110 postausta, tämä on jo 111. Marraskuussa osallistuin bloggaajien haasteeseen ja tarkoituksena oli tehdä blogiin päivittäisiä postauksia (National Blog Posting Month, NaBloPoMo). Myös yksittäiset kuvapostaukset hyväksyttiin. Pääsin lukuun 32.

Tammikuussa pääsin Matkamessut 2016 -bloggaajaksi, joka oli antoisa ja opettavainen kokemus.

WordPressin tilastoinnin mukaan blogin näyttökertoja on ollut kaikkiaan 6 861, kävijöitä 2 463 ja kaikista eniten kävijöitä on ollut 20. syyskuuta, jolloin heidän määränsä oli 294. Tuolloin oli esillä Kuusamon ja Rukan kuvia.

Eniten lukijoita on luonnollisesti Suomessa, kakkosena on Yhdysvallat ja kolmosena Ruotsi. Eniten blogiin tullaan hakukoneiden kautta ja toiseksi eniten Facebookin kautta.

Malja yksivuotiaalle blogille. Onnittelumalja on kuvattu Turkin Sidessä keväällä 2013.

Malja yksivuotiaalle blogille. Onnittelumalja on kuvattu Turkin Sidessä keväällä 2013.

Olethan huomannut, että blogin etusivun yläosan menuvalikosta (neliö) pääset etsimään aikaisempia kirjoituksia ajankohdan, kategorioiden tai asiasanojen mukaan? Voit myös täyttää hakukenttään sanan. Tiedon blogin tuoreimmasta päivityksestä voi tilata sähköpostiin. Myös tämä kenttä aukeaa menuvalikosta.

Kiitokset kaikille lukijolle ja erityisesti kommentoijille! On aina hauskaa saada palautetta. Toivottavasti saamme ensi vuonna onnitella 2-vuotiasta.

Kevein siivin uusiin matkoihin, Parasta lähteä nyt -blogini.

Kevein siivin uusiin matkoihin, Parasta lähteä nyt -blogini.

Normaali

6 kommenttia artikkeliin ”Onnittelut 1-vuotiaalle blogille

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.