Arvonta, Tapahtuma

Voita vapaaliput Matkamessuille

MatkaSain Matkamessuilta kaksi vapaalippua arvottavaksi blogissani. Yksi vapaalippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin messuilla ja sillä pääsee myös samanaikaisille Caravan-messuille 22.24.1.2016.

Jos haluat osallistua arvontaan, niin kirjoita kommenttiin, minne seuraava matkasi suuntautuu tai mistä maasta tai alueesta haluaisit saada vaikkapa messuilta lisätietoja.

Vastausaikaa on maanantaihin 18.1.2016 klo 22 saakka. Arvonta suoritetaan kaikkien määräaikana kommentin jättäneiden kesken. Voittaja saa kaksi lippua, joten kaverikin pääsee mukaan. Otan yhteyttä voittajaan ensin sähköpostitse, osoitetta kysytään kommentoitaessa. Postitan liput tiistaina 19.1.2016.

Onnea arvontaan!

Yhteistyössä: Messukeskus.

Matkamessut ja samanaikaiset Caravan-messut Messukeskuksessa Helsingissä ovat avoinna yleisölle perjantaina 22.1. klo 12–19 sekä lauantaina ja sunnuntaina 23.–24.1. klo 10–18.

Matkamessut on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma. Tapahtuma kokoaa Messukeskukseen Helsinkiin noin tuhat yritystä, 70 000 messuvierasta ja yli 1200 median edustajaa. Tuleva tapahtuma on Matkamessujen 30-vuotisjuhlavuosi.

Matka_Bloggaaja_logo16

Normaali

21 kommenttia artikkeliin ”Voita vapaaliput Matkamessuille

 1. Maija Mäntyvaara sanoo:

  Tyttären, sen nuoremman, kanssa yhteisenä haaveena on matka Kuubaan. Siitä on tavallaan tullut jo vitsi: minne lähtisit? No Kuubaan! Kummallakaan ei todellista tietoa toteutuuko matka koskaan, mutta kummallakin on kokemusta, että erikoisimmatkin haaveet ovat joskus toteutuneet. Niin tämäkin, ehkä.

  Tykkää

 2. Marjut Ojanen sanoo:

  Seuraavaksi visiitti ystävän luo Espanjaan. Messuilta haen tietoa ennen kaikkea Alpeille suuntautuvista patikointimatkoista sekä muista erilaisista toiminnallisista matkoista, esim purjehtiminen. Kaukokohteista kiinnostaa uudet kohteet.

  Tykkää

 3. Yllättäen tuli tarve saada lisätietoja USA/Californian Piilaaksosta. Miten kätevintä matkustaa yksin San Franciscoon? Pitäisikö olla joku bonuskortti, jos matkustamisesta tulee jokavuotinen? Huomioitavaa? etc….

  Tykkää

 4. Ansku76 sanoo:

  Tuttava perheen kanssa olis tarkoitus lähteä etelän lämpöön keväällä, ekä messuilta löytyisi jotain ideoita. Aikaisemmin käyty Turkin Sidessä, se ainakin sopivan rauhallinen pienten lasten kanssa matkustaessa 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.